www.kallithea24.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΣΟΚ κατά Βαξεβάνη για τα ευρωπαϊκά κονδύλια του Νίκου Ανδρουλάκη: «Αθλιότητες»

Androulakis Eurok 1 1536x1024
Κοινοποίηση

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση το ΠΑΣΟΚ απάντησε στην εφημερίδα Documento και τον Κώστα Βαξεβάνη σχετικά με πρωτοσέλιδο που έφερε τον τίτλο: «Κομπίνα Ανδρουλάκη με κονδύλια ευρωπαϊκά», κάνοντας λόγο για σπατάλη ευρωπαϊκών κονδυλίων από τον Νίκο Ανδρουλάκη για να εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος.

«Ο κ. Βαξεβάνης συνεχίζει με επιμονή την προσπάθεια να πλήξει το ΠΑΣΟΚ με κάθε αθέμιτο τρόπο, για λόγους που ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί», αναφέρει και υπογραμμίζει: «Δεν μας εκπλήσσουν αυτές οι αθλιότητες. ‘Αλλωστε, το έχει παράδοση ο κ. Βαξεβάνης με τους Προέδρους του ΠΑΣΟΚ. Με τις συκοφαντικές επιθέσεις τόσο σε βάρος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά για δήθεν συμμετοχή στη λίστα Μπόργιανς όσο και παλαιότερα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όσο και αν προσπαθεί, δεν πρόκειται να αποτρέψει αυτό, που προδιαγράφεται στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Επίσης υπενθυμίζει «τις κωμικοτραγικές νομικές αναλύσεις του για το πως δήθεν είναι άλλο πράγμα η μήνυση και άλλο η μηνυτήρια αναφορά σε ένα αυτεπάγγελτο κακούργημα, προσπαθώντας να προωθήσει το αφήγημα του ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει κινηθεί νομικά κατά της συμμορίας των υποκλοπών, όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα στην ελληνική Δικαιοσύνη και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ενώ οι υπόλοιποι πολιτικοί στόχοι ‘ποιούν τη νήσσαν’.

Επιπλέον η ανακοίνωσή του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, επισημαίνει ότι «έφτασε, μάλιστα, στο σημείο – σε εντυπωσιακή αρμονία με τα τρολ της Νέας Δημοκρατίας – να επαναλάβει αυτούσιες τις δηλώσεις του κ. ‘Αδωνι Γεωργιάδη, στο ίδιο ακριβώς πνεύμα.

Θυμόμαστε, επίσης, το προ μηνών ευφάνταστο πρωτοσέλιδό του, με το οποίο επιχειρούσε να συνδέσει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με την κινεζική εταιρεία Huawei, υιοθετώντας το αφήγημα του Μαξίμου για σχέσεις με την Κίνα για να δικαιολογήσει την παράνομη παρακολούθηση του από την ΕΥΠ».

Για την «τελευταία του δημοσιογραφική ‘βόμβα’» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει πως «αφορά τιμολόγια αξίας 1.800 ευρώ, που καταχωρήθηκαν στη Σοσιαλιστική Ομάδα το 2017» και υποστηρίζει ότι «όλες οι δαπάνες στις οποίες αναφέρεται το δημοσίευμα του Documento, ελέγχονται εξονυχιστικά πριν πληρωθούν, αλλά και εκ των υστέρων, από το Ευρωκοινοβούλιο, το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο και ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες, που ορίζονται για τον σκοπό αυτό. Οι, δε, δαπάνες, στις οποίες αναφέρεται, έχουν ελεγχθεί πλήρως και κριθεί απολύτως σύμφωνες με τους κανόνες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Πήγη:www.newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Αυτές είναι οι παραστάσεις που θα φιλοξενήσει το πρώτο τρίμηνο του 2024

diktio diktio

Π. Μαρινάκης: Τέλος η ανομία και η ασυλία στα πανεπιστήμια – Τι είπε για τις μεταναστευτικές ροές

diktio diktio

Ενημερωτική δράση για τον καφέ κάδο ανακύκλωσης στον Δήμο Καλλιθέας την Παρασκευή 12/4 στη λαϊκή αγορά της Βόρειας Καλλιθέας – Γίνε μέρος της προσπάθειας του Δήμου μας για ένα καλύτερο περιβάλλον, με μία νέα συνήθεια απλή & εύκολη για όλους, μεγάλη & σημαντική για το περιβάλλον

diktio diktio